EF 102 kés 8816 Ft

Készleten

Sku:PRNL-ANLI-17912

13335 Ft

A Ganzo G734-GR egy összecsukható kés, amely az EDC típus klasszikusaira utal . Szilárdan gyártott és tartós, jól megválasztott anyagokkal. A funkcionálisan befejezett penge (szatén) és a fogantyú kényelmes textúrája minden nap érdekes modellt jelent . Az elegáns csomagolás, a kés, a mellékelt védőzsákon teszi a Ganzo G734-GR modellezni egy érdekes ajándék .

A Ganzo G734-GR kés zöld markolatú modell.

A penge lapos vágású, 440C acélból készül , amelynek megfelelő megkeményedése biztosítja a tartós élességet , és lehetővé teszi a kés könnyű újraélesítését is. A penge hossza 9 cm. A kés intuitív kinyitása a pengén található furat használatával történik.

A rendkívül ergonomikus fogantyú biztosítja a biztonságos fogást minden körülmények között. A fogantyú acél távtartók szilárd kombinációja, nagyon texturált burkolattal, a G10 nevű kompozitból. A kés nyitott szerkezetű, ami megkönnyíti a modell tisztaságát. A fogantyúhoz acélcsatot csavaroznak, amely lehetővé teszi a kés biztonságos hordozását . A klipnek két összeszerelési helye van. A fogantyú végén kábel / paracord furat található.

A pengét egy tartós “Liner Lock” reteszelő rendszer rögzíti. További előnye, hogy ezt a zárat bal- és jobbkezesek egyaránt könnyen használhatják.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Penge profil Visszahajlít
Penge zár típusa Liner Lock
Kés típus összecsukható
Nyitási típus lyuk a pengében
Acél típus rozsdamentes acél – 440C
További adatok
Az őr hiánya
Csipesz hordozáshoz van
Burkolóanyag kompozit – G10
Hüvely van
Kivágás típusa lakás
A nyitás támogatása hiánya
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat) EDC
Méretek
Teljes hossz [mm] 210
Penge hossza [mm] 90
Penge vastagsága [mm] 3
Garancia
Garancia időszak 12 hónap
A gyártó adatai
Gyártó Ganzo / Firebird, Kína
EAN 6955800402070

Back to Top