Elfogyott
BipiLine - Napvitorla - Négyszög - Szürke - 500 17990 Ft
Lara és a néma hely - Lódobogás 2414 Ft

Elfogyott

Sku:BPWR-NAP-3-GY-360

6990 Ft

Elfogyott

Árnyékoló vitorla – Jégfogó ponyva

Az árnyékoló vitorla, vagy más néven napvitorla, gyors és olcsó megoldás egy ideiglenes tető létrehozásához. Árnyékot ad a forró napsütésben, egyúttal megvédi Önt és családját a káros UV sugárzás ellen. Légies, attraktív stílusával feldobja kertjét vagy teraszát. Olcsóbb, és sok esetben praktikusabb, mint egy napernyő.

Ezen kívűl praktikus védelmet biztosít jégkár ellen gépkocsijának is, ha a parkolóhej fölött feszíti ki. Az egyre gyakoribb nyári záporok sokszor jégesőt eredményeznek. Ebben az esetben egyfajta jégfogó hálóként, más néven jéghálóként működik, megakadályozva a jégkárt. Egy ilyen jégkár elleni védőháló megvédi gépkocsiját a jégkár ellen. Persze fontos a körültekintő elhelyezés, és a megfelelő méret. Erre a célra a 3,60 x 3,60 méteres, vagy az 5 x 5 méteres napvitorláinkat ajánljuk.

Kiváló minőségű, nagy sűrűségű (185 g/m² ), UV védett (UPF 50+) polietilén (HDPE) anyagból készült, erős varrással és tartós rozsdamentes acél (SUS304) D-gyűrűkkel minden sarokban.
Napellenző vitorláink légáteresztő kialakítása lehetővé teszi, hogy a lágy szellő átáramoljon rajtuk, miközben távol tartják Öntől a nap káros sugarait. Blokkolják a káros UV-sugarakat, miközben eleganciát kölcsönöznek otthonának. Széles körben használhatja otthonában a terasz, erkély, kert, medence, játszótér, homokozó, autóbeálló árnyékolásához. Ezen kívűl éttermek, kávézók, bárok teraszának árnyékolásához is praktikus megoldás.

Többféle színben, formában és méretben elérhető kínálatunkból. Választhat téglalap vagy háromszög alakút, és olyan színt, amely illeszkedik vagy kontrasztban áll otthonának homlokzatával vagy díszítésével. Felszereléskor a napellenző ponyvát a sarkain található acél D-gyűrűk segítségével stabil pontokhoz kell rögzíteni, majd megfeszíteni. Ezek lehetnek tető, eresz, oszlop, fa, vagy falba rögzített kampó, stb… Mind a téglalap, mind a háromszög alakú árnyékoló ponyvákat ajánlott ferdén felszerelni, hogy megakadályozzák az esővíz vagy a jég összegyűlését.

Ha látványos építészeti hatást szeretne elérni, próbálja ki az egymást átfedő árnyékoló vitorlák felszerelését. Ez kiterjeszti az árnyékos területet anélkül, hogy túl nagy feszültséget helyezne egyetlen nagy vitorlára. Az egymást átfedő vitorlák telepítésekor ügyeljen arra, hogy legalább 10-20cm távolságot hagyjon közöttük. Ellenkező esetben a szél miatt a vitorlák egymáshoz dörzsölődhetnek, ami idővel károsíthatja a szövetet.

Karbantartás:
– tisztítsa enyhe mosószeres vízzel
– ne súrolja kemény kefével
– ne tegye a mosógépbe vagy szárítógépbe

SZÍNE:
– Szűrke
MÉTER – ALAK:
– Ívelt oldalú háromszög
– 3,6 méteres oldal méret (3,6m x 3,6m x 3,6m)
ANYAGA:
– Polietilén
CSOMAG TARTALMA:
– 1 db napvitorla
– 3db karabiner
– 1,4m poliészter kötél

CSOMAG MÉRETE – SÚLYA:
– 40cm x 30cm x 7cm
– 1kg
HASZNÁLAT:
– Tűztől és éles tárgyaktól tartsa távol!
– Ha nem használja a terméket, öblítse le tiszta vízzel, majd száradás után hajtogasa össze!
– Tárolás: Hűvös helyen
FIGYELEM!
– Szelesebb területen érdemes erősebb kötelet használni!
– A gondatlan használatból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Back to Top