Elfogyott
Boldog vagyok! Kreatív örömnapló a mindennapokhoz 3600 Ft
Gyorstöltő vizipisztoly mini 4400 Ft

Elfogyott

Sku:PRNL-ANLI-18007

19900 Ft

Elfogyott

A Walther Black Tac Tanto Pro egy taktikai mappa, amely svéd 12C27 rozsdamentes acélból készült , részben fogazott tanto pengével , bélésrögzítővel és sürgősségi üvegtörővel van felszerelve .

A Walther Black Tac Tanto Pro ötvözi a mindennapi kés jellemzőit és a taktikai mappa stílusát, ezért ez a modell mind a katonai rajongóknak, mind pedig a szilárd edc eszközt kereső embereknek szól.

Svéd acél
A Walther Black Tac Tanto Pro egy összecsukható kés, amelynek teljes hossza 209 mm, mindennapi használatra tervezték. A 87 mm hosszú penge az értékes 12C27 acélból készül. Ez a svéd rozsdamentes acél nagy keménységgel, jó kopásállósággal és rendszeres keményfémeloszlással rendelkezik, ami garantálja a sima és hatékony vágást. Érdemes megjegyezni, hogy a Sandvik 12c27 acél penge még zsebes kerámiaélezővel is élesíthető .

Taktikai stílus
A karcsú tanto profilú penge figyelemfelkeltő titán felülettel rendelkezik, amely hangsúlyozza a kés taktikai jellegét. Az erős pont használatának köszönhetően a késnek tartós hegye van, lenyűgöző behatolással. A penge hátsó része fogazott, ennek köszönhetően a kés tökéletesen alkalmas kötelek, övek és szálas anyagok vágására.

Könnyű kibontakozni
A penge egy kézzel kétoldalas tipli segítségével gyorsan kihajtható . Ez a megoldás mind a jobb, mind a balkezes felhasználók számára kényelmes, és lehetővé teszi a kés kesztyűvel történő kezelését.

Robusztus zár
A tartósság és az egyszerű használat miatt a klasszikus bélés-zár blokád hatékonyan véd a penge véletlenszerű behajlása ellen . Hasonlóképpen, a zárócsap egy kézzel is működtethető.

Kényelmes fogantyú
A Walther Black Tac Tanto Pro ergonómikus fogantyúval rendelkezik G10 gumiburkolatból . Az alkalmazott epoxi-üveg laminátumot magas mechanikai szilárdság, alacsony súly és magas hőmérsékletekkel szembeni ellenálló képesség jellemzi. A fogantyú profilos formája és a gumi "zsíros textúrája" biztosítja a kés kényelmes és biztonságos fogását. A fogantyú végén egy kemény volfrámkarbid csap van rögzítve, amely önvédelemként vagy mentőüveg törőként használható.

A kés hordozásához felélesztünk egy nejlonhüvelyt, amely függőleges vagy vízszintes helyzetben viselhető az övön. A kés alumínium dobozba van csomagolva, így minden kültéri és katonai rajongó számára vonzó ajándékötlet lesz.MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Penge profil Tanto
Penge zár típusa Liner Lock
Kés típus összecsukható
Nyitási típus hüvelykujj csap
Acél típus rozsdamentes acél – Sandvik 12C27
További adatok
Burkolóanyag kompozit – G10
Hüvely anyaga nejlon
Korrozióállóság magas
Tompa ellenállás oké
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat)
EDC,
taktikai
Méretek
Teljes hossz [mm] 209
Penge hossza [mm] 87
Súly [g] 190
Beleértve
Kés készlet alkatrészei nejlon tok

Back to Top