Elfogyott
Boldog vagyok! Kreatív örömnapló a mindennapokhoz 3600 Ft
Gyorstöltő vizipisztoly mini 4400 Ft

Elfogyott

Sku:PRNL-ANLI-30553

19990 Ft

Elfogyott

A Ruike P155-W egy stílusos összecsukható kés, ergonomikus nyéllel, 14C28N rozsdamentes acélból készült golyóscsapágyas pengével és dupla zárral, amely magas szintű biztonságot nyújt.

A Ruike P155 egy nagyméretű, mindennapi kés, amelyet elegáns és egyben nagyon funkcionális dizájn, valamint a felhasznált anyagok kiváló minősége jellemez.

A homokfúvott , 90 mm hosszú, utólagos kés penge svéd 14C28N rozsdamentes acélból készült , 58-60 HRC tartományban edzett . Az ötvözet nagy tisztaságának köszönhetően a 14C28N acélt nagy keménység, korrózióállóság és – ami a felhasználó számára fontos – tartós munkaélesség jellemzi. A lefutó pontprofil és a lapos köszörülés nagyon jó vágási tulajdonságokat és nagy behatolást biztosít. A penge alsó részén található kivágás az ujj számára ( finger choil ) megkönnyíti a kés pontos vezetését.

A penge egy kézzel is kihajtható egy kétoldalas csap segítségével, ami megkönnyíti a jobb- és balkezesek kényelmes kezelését. A penge tengelyén golyóscsapágyak találhatók , amelyek biztosítják a sima és könnyű penge működést.

A kés két zár , szabványos bélés-lock és egy további ThumbUp kezetet , hogy a funkciók, mint a fő zár biztosítékot. A kés használatának kényelméért a profilozott markolat, amely mart G-10 laminált burkolatból és 420 acél erősítőbetétből készült , a kést övön vagy zsebben hordhatjuk egy rugalmas kapocs segítségével.

A Ruike P155-W egy elegáns edc kés, amely a dizájnjával, a kivételes ergonómiájával és a kiváló minőségű kidolgozásával tűnik ki.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Penge profil Próbapont
Acél keménység [HRC] 58-60
Pengezár típusa Bélészár
Kés típusa összecsukható
Nyitás típusa hüvelykujj tű
Acél típusú rozsdamentes acél – Sandvik 14C28N
További adatok
Az őr van
Clip a hordozáshoz van
Burkolóanyag kompozit – G10
Korrozióállóság magas
Tompa ellenállás átlagos
Vágás típusa lakás
Nyitás segítése van / csapágy
Alkalmazás (rendeltetés szerinti felhasználás) EDC
Méretek
Teljes hossz [mm] 213
Penge hossza [mm] 90
Hossz összehajtás után [mm] 123
Penge vastagsága [mm] 3.5
Súly [g] 145

Back to Top